Klädbeställning 2024 – Trimtex Webshop

Klädbeställning genom Trimtex webshop är nu öppen. Sista dag för order söndag den 3 mars. Förväntad leverans vecka 16/17.

Alla produkterna i shopen är specialproducerade och finns inte i lager hos Trimtex eller Hagaby. Det är därför i detta beställningsfönster som kläder för säsongen kan köpas.
 
Nytt för i år är att vi byter overall till modellen Element. Vår tidigare modell Advance har tagits ur sortiment. I detta kommer även en uppdatering av design. Element är en teknisk modell i ett material med bra andningsförmåga hög flexibilitet. Byxor har lång dragkedja i sidan som t.ex. underlättar ombyte.

Juniorstorlekar fortsätter i modellen Trainer (3.0). Uppdaterad design följer även till denna.

Pover
För nya modellen Element återfinns provkollektion på klubbstugan, Pettersbergs IP.
Proverna står inne på kontoret.

För samtliga produkter finns även digitalt storleksverktyg, detta finns tillgängligt efter inloggning i webbshopen.

Information från Trimtex
Teamshopen är lanserad i en ny version och alla kunder måste därför upprätta ett nytt konto.En anvisning hur du upprättar nytt konto, loggar in och lägger till teamshop hittar du här (video).

Efter att du har skapat ett konto får du tillgång till Hagabys teamshop genom denna länk. Du kan också få tillgång till teamshopen genom att lägga in teamkod: hagabygoif-2734

Om det skulle uppstå problem med att logga in eller något annan fundering runt webshopenkontakta Trimtex via support@trimtex.se .

Jakob Wallenhammar kontaktas för övriga frågor , 070-276-73 66 eller jakobwallenhammar@outlook.com.

Förhandsgranskning av Element Overall (Ny design)