Försäljning

ULLMAX

Köp eller sälj Ullmax
Här finns det goda möjligheter att få en bra produkt samtidigt som vi kan få in en mycket god förtjänst till klubben!

Ni som vill sälja Ullmax-artiklar för klubben kan nu använda er av en egen länk som gör det lätt för arbetskamrater och vänner att beställa av dig.

Om du registrerar dig som säljare åt Hagaby kommer du åt denna länk som du kan skicka i mejl eller använda i sociala medier.

Ullmax har nu en ny säljsida, hör av dig till mig så får du Hagabys ”gruppkod”:
Om ni inte vill vara ”säljare”/skaffa en egen länk går det bra att gå in på länken nedan som är för Hagabyare.

https://ullmax.app/se/sv/webshop/hagaby-goif/hagaby-goif-via-gunnel

Via länken kan du både titta på ULLMAX-sortimentet och beställa. Kataloger finns också på klubbstugan att ta med sig.Som vanligt får vi 30% i förtjänst till klubben. Hör av er om ni vill ta med/ titta på ”visningskläder”.
• Det brukar också fungera bra att endast visa upp katalogen
• Du kan också fylla i en orderlista eller bara skriva ned vad du vill ha. Vi säljer året runt och jag kommer att skicka in beställningarna regelbundet och sedan lämna ut
varorna på lämpligt sätt.
• Efter att du fått betalt av din kund sätter du in det totala beloppet du sålt för på Hagaby´s: postgiro nr: 115163-8

Ullmax sortiment består av funktionskläder för hela familjen, underställ, jackor, strumpor, mössor underkläder mm, som passar de flesta och har en optimal fukttransport som håller dig torr – perfekt till träning och aktivitet hela året.

ULLMAX digitalkatalog: https://issuu.com/ullmax/docs/katalog2022_sv

Vid frågor hör av dig till:
Gunnel Axin
telefon 070-3757813
axin@telia.com


NEWBODY

Vi i föreningen väljer en försäljningsperiod när vi tycker det är dags att sälja Newbody. Senast vi sålde produkterna var under hösten 2022. Då kom vi igång med hjälp av Kerstin Larsson och Eva Oskarsson (som Newbody-administratör).

Newbody Family har produkter som strumpor, underkläder, träningskläder, kryddor, hemprodukter och praktiska basplagg. Förtjänsten är minst 25% av försäljningsbeloppet.

Så här går det till: Vi i föreningen väljer försäljningsperiod (om ca 3 veckor). Kataloger skickas ut från Newbody. Sedan måste vi alla hjälpas åt med att synliggöra produkterna, ta med katalogen till jobbet, ringa på hos grannar o s v. Vi kan också sprida länken till klubbens tilldelade webbshop, under försäljningsperioden.

Efter försäljningsperiodens slut levereras varorna till administratören. Det som sålts delas sedan ut till respektive säljare som fördelar produkterna till sina kunder och tar betalt.

För mer information, se www.newbodyfamily.com

Hälsar Eva Oskarsson och Kerstin Larsson


RESTAURANGCHANSEN