ULLMAX

Köp eller sälj Ullmax - stöd klubben

Här finns det goda möjligheter att få en bra produkt samtidigt som vi kan få in en mycket god förtjänst till klubben!

Ni som vill sälja Ullmax-artiklar för klubben kan nu använda er av en egen länk som gör det lätt för arbetskamrater och vänner att beställa av dig.

Om du registrerar dig som säljare åt Hagaby kommer du åt denna länk som du kan skicka i mejl eller använda i sociala medier.

Om ni inte vill vara "säljare"/skaffa en egen länk går det bra att gå in på nedan länk som är för Hagabyare.

Allt du köper här stödjer Hagaby GoIF med 30%!

Via länken kan du både titta på ULLMAX-sortimentet och beställa. Kataloger finns också på klubbstugan att ta med sig.

Som vanligt får vi 30% i förtjänst till klubben. Hör av er om ni vill ta med/ titta på "visningskläder".

Det brukar också fungera bra att endast visa upp katalogen

• Du kan också fylla i en orderlista eller bara skriva ned vad du vill ha. Vi säljer året runt och jag kommer att skicka in beställningarna regelbundet och sedan lämna ut varorna på lämpligt sätt.

• Efter att du fått betalt av din kund sätter du in det totala beloppet du sålt för på Hagaby´s: postgiro nr: 115163-8

Ullmax sortiment består av funktionskläder för hela familjen, underställ, jackor, strumpor, mössor underkläder mm, som passar de flesta och har en optimal fukttransport som håller dig torr - perfekt till träning och aktivitet hela året.

ULLMAX katalog:https://app.ullmax.com/se/docs/upload_ullmax_2021-2022_se.pdf

Vid frågor hör av dig till:
Gunnel Axin
telefon 314668 / 070-3757813

Uppdaterad: 10 FEB 2019 18:22 Skribent: Gunnel Axin

Moelven20151102

CÅLogga

Handelsbanken_farg

Corporate logo med pay off

Följ vår landslagslöpare
Martin Regborn på