Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Hagaby-snacket"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Hagaby-snacket


 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
27 oktober 2015 18:21 av Emma R E

Påminner om Klubbstänks manusstopp

Vill inte tjata, men...Den 1 november vill vi ha in texter och bilder. Har du inget klart, boka ändå plats. Tack. Vi använder månaden ut att skriva, redigera och tar även med tex Vintermarknaden. Men det är bra att vi vet vad som kommer samt hur mycket plats det tar före slutarbetet sker. Tar sin tid så vänligen hör av dig snarast om du har något. Kontakta Ingrid P, Arne N eller mig på This is a mailto link

16 september 2015 16:25 av Emma R Eriksson

Bra initiativ köpa plagg till flyktingbarn

Ang. Ullmaxförsäljning, märkt "flyktingbarn": Den/de medlemmar som tagit initiativ till denna lilla insamling/försäljning med ett gott syfte vill jag tacka. Såg det via Facebook. Har nu köpt varma fleeceställ/ullstrumpor till två barn. Att skänkas bort i Sverige eller utomlands. Bra jobbat ni som tänkt till här! Och till Ullmax som bidrar å sin sida har jag läst på nätet. Många bäckar små...

15 september 2015 14:35 av Emma R Eriksson, Hagabymamma

USM i helgen - tack!

Tack till Sara Garpenlund/Ölof som ordnat det så bra för våra 2 ungdomar som deltog vid USM i Sundsvall. Så även Michael Wennblom som var med som ledare! Och värmlänningarna som så vänligt lät våra unga från Örebro län åka med i buss/på träningsläger.För att denna idrott/de våra  ska stärkas är samarbete en förutsättning! Heder åt er som gjorde detta möjligt. Så fick våra unga pröva på sin första riktigt stora nationella tävling; en bra insats av er killar; Josef och Arvid! Heja på framöver.

10 september 2015 21:40 av Hasse E

Sprint-KM

Tack till alla som ordnade ett så fint sprint-KM! Ett särskilt tack till Martin R. för en utsökt bana - där han kollrade bort mig två gånger på samma kontroll! Fint jobbat - som alltid - Martin!

3 september 2015 16:33 av Lars-Ove Nyquist

Veteranorienterare i Svealand

Stort TACK! till funktionärerna i Hagaby GoIF och IF Rune(Kungsör). I Kungsör, med Nils Lovang Hagaby GoIF som tävlingsledare, genomfördes dagens Veteran-OL för veteranerna i Sörmland, Västmanland och Närke på ett strålande sätt.
Styrelsen

2 augusti 2015 16:53 av Emma Eriksson

Se Martin på klubbstugan ikväll

Mats dy Eriksson fixar VM-sändning på storbild via dator och projektor. Kom om du vill se & heja fram Martin med några till. Vi är 6 pers hittills:) ikväll söndag från kl 18! Sprid gärna... Sista minuten!

18 juli 2015 15:57 av Michael Reinhart

schweiziska söker...

Schweiziska söker tillfälligt jobb/praktikplats i Sverige (t.ex. enklare arbete mot kost och logi). Helst skulle hon vilja bo hos en orienteringsfamilj. Att vistas i Sverige, förbättra språkkunskaper och orientera (ej elitnivå) är tanken. Detta i några månader nästa år, gärna f.o.m. februari. Hon är 24 år, har läst geografi och samhällsvetenskap och har en del förkunskaper i svenska, inledningsvis behövs några fraser engelska också...
Hör gärna av dig om du vet något (This is a mailto link).

18 juni 2015 14:51 av Erik Oskarsson

Jukola

Det blev en regnjacka ljusblå storlek L kvar i bussen, även ett liggunderlag rött/blått.'
Finns hos Nils-Olov Åsman tel: 0705784140.

16 juni 2015 21:15 av Birgitta

Nyhetsbrev !

Nytt nyhetsbrev ute till alla som anmält sej...

Har du anmält dej? Gör det på start sidan uppe till vänster......

16 juni 2015 21:15 av Birgitta

Nyhetsbrev !

Nytt nyhetsbrev ute till alla som anmält sej...

Har du anmält dej? Gör det på start sidan uppe till vänster......

 

Moelven20151102

CÅLogga

Handelsbanken_farg

Corporate logo med pay off

 

 

Följ vår landslagslöpare
Martin Regborn på
Instagram

 

 

   

Hagaby på FacebookInstagram
Följ oss på
Instagram

Postadress:
Hagaby GoIF Örebro - Orientering
Ringstorpsvägen 20
70369 Örebro

Kontakt:
Tel: 019312016
Fax: 019314968
E-post: This is a mailto link

Se all info