Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Hagaby-snacket"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Hagaby-snacket


 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
7 juli 2009 22:09 av Helena dag 2

2000 m ö h

Andra etappen i Passo Rolle på 2000 m blev en ogästvänlig historia. Galet åskväder , stormbyar, regn på tvären och 10 grader. Etappen gick till stora delar på kalfjäll med alpängar fulla med blommor, lervälling i ravinerna. Vackert i fint väder... Beata mycket missnöjd efter en stor bom, bara att komma igen. Jag sprang så fort jag kunde för att inte frysa ihjäl. Martin Hubmann fick en bronspeng i herrjuniorklassen! Bra jobbat - deras terräng var inte gratis. Vilodag imorgon, kan behövas!!!

6 juli 2009 20:57 av Helena igen

Första dagen avklarad

Dagen började med regn och slutade med sol och fint. Vi har sprungit den jobbigaste orienteringen jag någonsin sprungit tror jag. Startstigningen var något alldeles extra - serpentinstig hela vägen. Alla har nog gjort lite krokar idag - även Beata som blev osäker och sprang tillbaka på ett ställe vilket kostade onödig tid - vi är bra på att heja i alla fall. Vi kommer igen imorgon - då ska vi springa på 2000 m. Blir vältränade innan detta är slut. Tack och hej!

5 juli 2009 21:44 av Helena

Hejaklacken är på plats

Hej! Nu har övriga Hagabyare hittat ner till Dolomiterna. Enda ställena där det är platt är på tennisbanor eller fotbollsplaner... Imorgon har vi 350 meter stigning till start (!), kan ju känna viss oro för att grundträningen inte är optimalt skött. Men det är fantastiska vyer att titta på. Växlande väder, fint på dagen men just nu dundrar åskan utanför. Landslaget har vi träffat idag, verkar vara i god harmoni. Kalle J flugfiskade i älven mitt i byn medan vi åt glass och kollade. Håll tummarna!

2 juli 2009 20:18 av Jan-Åke Karlsson

Friskvårdsutmaningen

Upprop till er OL-ambassadörer!

Ni som jobbar på företag som kan tänkas vilja vara med på Friskvårdsutmaningen (ett friskvårdsprojekt i samarbete mellan O-Ringen 2010 och Universitetet). Hör av er till mig så fort som möjligt. Jag har nyligen gått in i marknads- och försäljningsstyrkan för O-Ringen och kommer att lägga full fokus på detta fram till och med augusti. Jag samordnar arbetet med bl.a. Lars-Erik Andersson för Hagabys del.

Varma OL-hälsningar Jan-Åke /070-569 28 70

30 juni 2009 14:14 av Amélie

Hagaby support

Du har en stor supporterklubb här på hemmaplan. Hela Hagaby önskar dig lycka till nästa vecka. Hoppas att de sista förberedelserna går fint. Fullt ös meddvetslös!!

29 juni 2009 21:01 av Beata

Inne med rapporter

Har förstått att det är här det ska avläggas rapporter... Här kommer en från Italiens berg och backar. Lite regn, lite åska, en hel del uppför där det inte är nedför. Utsikten är helt fantastisk och sällskapet trevligt. Här fattas bara lite fler Hagabyare för fulländning men det löser sig om några dagar...!

28 juni 2009 23:46 av Mathias

Till salu

Tre stycken svart-vita kattungar söker nytt hem. Rumsrena och avmaskade. Kompispris utlovas!

26 juni 2009 16:22 av Vitkor

Sälen rapport

Träningarna är avklarade och bara tävlingarna väntar. Ikväll är det sprint vid Tandådalens skidcentral som även är TC för resterande tävlingar.
Veckan som varit har varit kanon. Underbart väder, en del badande samt pulkaåkande i snödrivor. Resultat rapport från sprinten kommer ikväll.
Glöm inte att heja på Sverige ikväll i U21!!

24 juni 2009 10:55 av Peno

Sälen Rapport

Hej
det låter härligt, kan vi även få en rapport om träningarna?

24 juni 2009 09:30 av Jakob

Sälen rapport

Återigen skiner solen på de tappra hagabyarna, det verkar bli varmt idag också! Om någon timme väntar fjolårets Wc-Sprint i högfjällshotellet. Efter lunchen är det sedan dags för fjäll-OL och kasnke som igår, ett dopp i närsjön!

 

 

 

 

Följ vår landslagslöpare
Martin Regborn på
Instagram

 

 

Naturpasset 

   

Hagaby på FacebookInstagram
Följ oss på
Instagram

 

och Twitter

Moelven20151102

verisure_logo

CÅLogga

lopex-186x186

Handelsbanken_farg

Corporate logo med pay off

Postadress:
Hagaby GoIF Örebro - Orientering
Ringstorpsvägen 20
70369 Örebro

Kontakt:
Tel: 019312016
Fax: 019314968
E-post: This is a mailto link

Se all info