Klädbeställning – Trimtex Webshop

Nu har klädbeställningen öppnat genom Trimtex webshop. Webshopen stänger Söndag den 12 mars. Förväntad leverans under vecka 17.

Alla produkterna i shopen är specialproducerade och finns inte i lager hos Trimtex eller Hagaby. Det är därför i detta beställningsfönster som behov för orienteringssäsongen behöver säkras.
 
Webshopen ser ut och fungerar likt den gjort de senaste åren, men är du inte bekant med denna finns en informationsfilm , klicka på länken här. 
 
För att komma komma vidare till webshopen följ denna länk: https://trimtex.se/sv/search?cgid=TS0002239 
 
Välj därefter ”Logga in” om du redan har ett konto på trimtex.se eller ”Nytt konto” om det är första gången du beställer från Trimtex. Används mobilen, så behöver du scrolla till botten av sidan för att hitta dessa två alternativen.
 
Fyll därefter i ”Teamkod för inloggning” klicka på ”Logga in”.
Teamkod: HagabyGOIF23
 
Väl inne i shopen finns inledningsvis informationsmeny som expanderas med pilarna nedåt (BESTÄLLNING/BETALNING/LEVERANS).

En förändring finns i sortimentet, där den enklare funktionströjan Free T-shirt har fått en ny design, denna är ej avsedd för tävlingsrepresentation utan t.ex. träning på gymmet, promenaden eller annan aktivitet. I Juniorstorlek finns modellen fortsatt kvar i ”tävlingsdesign” och är en lämplig och prisvärd första tröja till till barn & ungdomar.

Det är rekommenderat att använda Chrome eller Firefox för bästa funktionalitet.
 
Om det skulle uppstå problem med att logga in eller något annan fundering runt webshopenkontakta Trimtex via support@trimtex.se eller telefon 026-24 98 90.

Jakob Wallenhammar kontaktas för övriga frågor , 070-276-73 66 eller jakobwallenhammar@outlook.com.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *