Information om nya hemsidan

Välkommen till Hagabys nya hemsida.

Förhoppningen är att få till en mer levande hemsida än tidigare där vi medlemmar kan hitta allt vi behöver för att kunna ta del av klubbens aktiviteter, hitta information om klubben och kommunicera med varandra. Vi tror att en aktuell hemsida är en viktig del för att hålla ihop klubben!
Därför kommer en del av klubbens kommunikation flyttas från facebook och nyhetsmail till hemsidan och vi siktar på att skapa en hemsida som tillåter innehåller funktioner för att detta ska vara enkelt och tydligt. Är du ansvarig för ett ”område” förväntar vi oss att aktuell information kommer ut på hemsidan och inte bara på mail eller facebook.

För er som önskar inlogg till hemsidan för att kunna lägga upp nyheter och aktiviteter gäller det också att höra av sig till Samuell eller Love. Ni kommer då få ett mail om att ni har fått ett inlogg innehållande användarnamn och lösenord. Lösenordet går sedan att ändra. 

Under kategorin Internt – Teknisk Hjälp finns det instruktioner om hur man skriver nyheter och lägger in aktiviteter i kalender:

Teknisk hjälp | Hagaby GoIF Örebro (hagaby-goif.se)

Sidorna Ekonomi, Kläder, Kartor och Dokument är skyddade med lösenord för att endast medlemmar ska nå informationen som ligger här. Inom kort kommer detta att spridas till alla medlemmar.

Sidan kommer under ett tag vara under uppbyggnad och har du några idéer är det bara att höra av sig till Love eller Samuel. Vi hjälper också till med skrivande och publiceringar ifall det behövs!

Love Sintring, love.sintring(a)hotmail.com
Samuel Andersson, samuelandersson88(a)gmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *