Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Hagaby-snacket"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Hagaby-snacket


 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
16 juli 2009 13:38 av Viktor

Linslusar

För er som var uppmärksamma kunde ni i gårdagens NA del 2 skåda mig och Harald under vårat intervallpass på GIH. Vi kommer springande i bakgrunden av Sandra Wagner, dock har fotografen missat inställningen av skärpan på oss. För övrigt var det ett fint pass dock var Wagner lite snabbare än oss...

15 juli 2009 16:31 av flintis

Back och Mossrundan

Ånnaboda-Blackstagrusgrop-Tomasboda-Gårdsjömossarna-Lisselängen-Kartlamossen-Rysstorget-Hällsjön-Ånnaboda. Rundan tar drygt 2 timmar. Julierbjudande ÖKK 250kr för klippkort. Tack för iniativet Carina R. Helt klart har benstyrkan ökats. Få se om det ger någon effekt i skogen. Mathias kör hårt, hoppas han kommer tillbaks, så Filip får springa SM-stafetten. Ps Back o mossrundan på lördag vid niotiden.

12 juli 2009 10:08 av Helena

Spännande stafetter och sista etappen

Oj vilka spännande stafetter det var igår. Beata fick till ett lopp på förstasträckan, Anna F ökade ut och då ledde andralaget med över två minuter. Linnea blev dessvärre nervös (stackars!) och tappade mycket så de slutade 6a. Förstalaget blev fyra. Killarna var med i täten hela tiden och Martin Hubmann fick ge sig mot Gustav B så vi fick heja fram segrarna! Sista etappen på femdagars hade avgjorts innan och Anton blev 3a, bra jobbat! Vi andra landade lite längre ner, men alla glada! Vi ses!

10 juli 2009 21:40 av Helena

San Martino igen

Ännu en dag i San Martinos "sluttningar". Idag var de små stenarna 1,5 meter och de stora närmare 10 och försedda med stuptecken runt om. Brant!! Ja ni ska gärna få se kartor... Beata 13e, inte nöjd, skulle jag ha varit... Idag utökades spöregnet under tävlingen med hagel. Inga resultat ännu. David är skadad i foten- skar sig på en sten i en fjällbäck när han skulle duscha. Idag cyklade han till Passo Rolle från Primiero. Från 700 m till 2000 möh, jobbigt sa han. Imorgon spurtar vi!

10 juli 2009 15:54 av Peno

Ta med kartor till O-Ringen

Efter alla rapporter från Italien är vi som är hemma sugna att få se hur kartor och banor var. Jag uppmanar alla att ta med sina kartor från sommartävlingar så vi kan ha lite kartgenomgångar på kvällarna

9 juli 2009 21:34 av Helena

San Martino 1400 möh

Kval för JVM på fm, Beata är vidare, skönt! På eftermiddagen var det dags för oss att ta oss upp och ner för berg som bitvis kan defineras som svarta pister med skog. Det finns ännu inga resultat eftersom de sista gick nog i mål bortåt kl 19, men innan dagens etapp var i alla fall Anton vassast med en total tredjeplats. Lovisa har brottats med aggressiva italienska brännässlor och har konstig känsel fortfarande. Vi kommer att bli hårda av detta - och det är KUL!

8 juli 2009 10:28 av Karin P

Lycka till alla

Hör att ni får bra backträning ;) Hoppas ni har det bra där nere och att det är roliga banor! Lycka till Beata och supportrar, hoppas ni får fortsatt roliga tävlingar :)

7 juli 2009 22:41 av Amélie

JVM

Bara att komma igen på medeln, Beata! Du vet att du kan!! Och kämpa på i bergen alla hagabysupportrar. Ni slipper åtminstone Kilsbergens mygg ock knott!

7 juli 2009 22:09 av Helena dag 2

2000 m ö h

Andra etappen i Passo Rolle på 2000 m blev en ogästvänlig historia. Galet åskväder , stormbyar, regn på tvären och 10 grader. Etappen gick till stora delar på kalfjäll med alpängar fulla med blommor, lervälling i ravinerna. Vackert i fint väder... Beata mycket missnöjd efter en stor bom, bara att komma igen. Jag sprang så fort jag kunde för att inte frysa ihjäl. Martin Hubmann fick en bronspeng i herrjuniorklassen! Bra jobbat - deras terräng var inte gratis. Vilodag imorgon, kan behövas!!!

6 juli 2009 20:57 av Helena igen

Första dagen avklarad

Dagen började med regn och slutade med sol och fint. Vi har sprungit den jobbigaste orienteringen jag någonsin sprungit tror jag. Startstigningen var något alldeles extra - serpentinstig hela vägen. Alla har nog gjort lite krokar idag - även Beata som blev osäker och sprang tillbaka på ett ställe vilket kostade onödig tid - vi är bra på att heja i alla fall. Vi kommer igen imorgon - då ska vi springa på 2000 m. Blir vältränade innan detta är slut. Tack och hej!

 

 

 

 

Följ vår landslagslöpare
Martin Regborn på
Instagram

 

 

Naturpasset 

   

Hagaby på FacebookInstagram
Följ oss på
Instagram

 

och Twitter

Moelven20151102

verisure_logo

CÅLogga

lopex-186x186

Handelsbanken_farg

Corporate logo med pay off

Postadress:
Hagaby GoIF Örebro - Orientering
Ringstorpsvägen 20
70369 Örebro

Kontakt:
Tel: 019312016
Fax: 019314968
E-post: This is a mailto link

Se all info