Hoppa till sidans innehåll

Styrelsen informerar om Corona, Covid 19

16 MAR 2020 22:22
Med anledning av Coronaviruset vill styrelsen meddela följande
  • Skapad: 16 MAR 2020 22:22

  • Deltagande i tävlingar sker enligt SOFTs riktlinjer. Detta innebär att vi håller oss innanför länsgränsen. Under våren kan vi springa i Boforsloppet, Letälvsträffen, Tisaren och KFUM. Undantag görs för de medlemmar som bor i annat län, vilka kan tävla i såväl boende-länet som i Örebro Län.
  • Klubbverksamheten i övrigt, t ex klubbaftnar på torsdagskvällar fortsätter som vanligt. Naturligtvis åker ingen till klubbstugan eller annan distriktsaktivitet om man känner sig hängig eller hostig. Den som tillhör någon riskgrupp avgör själv sitt deltagande, men om denne följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer stannar hen hemma. Om du är  utsedd att vara klubbvärd och känner oro inför det, hör av er till Eva Blomgren så rycker någon annan in.

  • Vad gäller Närkekvartetten och Hagabys och Garphyttans del i denna den 16-17 maj, så avvaktar vi med drastiska beslut i några veckor, dvs vi fortsätter förberedelserna i tro och hopp om att genomföra tävlingarna enligt plan.

 Träna på nu och spring OK Milans poängtävlingar så ni är väl förberedda när detta blåst över – för det kommer att blåsa över.

 Styrelsen

Skribent: Hans-Olof Carlsén
Epost: Adressen Gömd

 

 

 

 

Följ vår landslagslöpare
Martin Regborn på
Instagram

 

 

Naturpasset 

   

Hagaby på FacebookInstagram
Följ oss på
Instagram

 

och Twitter

Moelven20151102

verisure_logo

CÅLogga

lopex-186x186

Handelsbanken_farg

Corporate logo med pay off

Postadress:
Hagaby GoIF Örebro - Orientering
Ringstorpsvägen 20
70369 Örebro

Kontakt:
Tel: 019312016
Fax: 019314968
E-post: This is a mailto link

Se all info