Hoppa till sidans innehåll

VIKTIGT MEDDELANDE TILL ALLA MEDLEMMAR!

24 NOV 2012 21:07
Viktiga datum att lägga in i er kalender:
  • Uppdaterad: 06 FEB 2017 19:33

Lördagen den 19 Januari har vi planerat in uppföljning av Hagabydagen

 Naturligtvis hoppas vi att få se lika många blåvita representanter som på Hagabydagen.

 

-          Viktig påminnelse till gruppledarna är att styrelsen vill ha in anteckningar från hagabydagen senast den 1 december vilket är nästa lördag. Dokument skickas till Eva Blomgrens mail This is a mailto link

 

Årsmötet kommer att hållas måndagen den 11 februari

Kom och uttnyttja din röst i demokatrins Hagaby.

 

-          En viktig punkt som vi har diskuterat en del i styrelsen är byte av klubbnamn. Anledningen är att det är lättare att få bidrag och sponsorer om vi profilerar oss som Örebroare.

Namnförslaget är således ”Hagaby Örebro”. Ändelsen ”GoIF” kommer därmed att falla bort eftersom Hagaby GoIF Örebro blir lite långt och invecklat. (det finns en liten reservation för att patentverket eller ngn annan instans har någon åsikt som gör att detta namnbyte inte är möjligt).

Ett förtydligande: Detta är bara ett förslag och bör behandlas på det sättet. Ett namnbyte är en stor förändring och alla konsekvenser och kostnader som detta kan tänkas få har ännu inte tagits i beaktande. Det är därför vi vill gå ut med detta förslag så att medlemmarna i Hagaby kan fundera på detta i lugn och ro. Åsikter angående detta får gärna komma in till styrelsen, antingen via mail eller att ni pratar med någon i styrelsen.


Sedan vill styresen även informera om att det numera finns en ”lånelista” för tält och vimplar. Med anledning av att det med ojämna mellanrum tycks ”försvinna” prylar skall den som lånar något ur förrådet numera signera med sin namnteckning på tavlan i förrådet samt ange vad denna lånat.

Skribent: Andreas Peterson

 

Moelven20151102

CÅLogga

Handelsbanken_farg

Corporate logo med pay off

 

 

Följ vår landslagslöpare
Martin Regborn på
Instagram

 

 

   

Hagaby på FacebookInstagram
Följ oss på
Instagram

Postadress:
Hagaby GoIF Örebro - Orientering
Ringstorpsvägen 20
70369 Örebro

Kontakt:
Tel: 019312016
Fax: 019314968
E-post: This is a mailto link

Se all info