Hoppa till sidans innehåll

OLbro samarbete mellan örebroklubbar

16 MAR 2011 20:53
I torsdags inleddes projektet OLbro med en första gemensam träning hos Hagaby GoIF. Örebroklubbarnas barn- och ungdomar fick först en genomgång av Martin Regborn vilka regler som gäller vid Sprint och också lite tips hur man ska tänka vid vägval. Därefter fick de ut och praktisera på banor som våra egna ungdomar hade lagt.
  • Skapad: 16 MAR 2011 20:53

Vad är då OLbro? OLbro kallar vi samarbetet mellan Hagaby, Almby och KFUM som vi inlett på försök i barn- och ungdomsverksamheten. Tanken är att höja nivån på träningarna och skapa fler tillfällen för våra barn- och ungdomar att få träna OL-teknik. Vi kan säga att vi inledde samarbetet redan i vintras då flera av våra 13-14-åringar och några ledare deltog i Almbys kurs i OL-teknik.

Vid flera torsdagar nu under våren kommer vi att turas om att anordna träningar. Lite senare under våren åker vi vid tre tillfällen upp till bergen. Nästa tillfälle som Hagaby anordnar är den 31 mars och är det någon av er äldre som vågar utmana våra ungdomar så är ni välkomna. Vi bjuder på medeldistansträning i Lillåskogen.

 

 

Skribent: Carina Regborn

 

Moelven20151102

CÅLogga

Handelsbanken_farg

Corporate logo med pay off

 

 

Följ vår landslagslöpare
Martin Regborn på
Instagram

 

 

   

Hagaby på FacebookInstagram
Följ oss på
Instagram

Postadress:
Hagaby GoIF Örebro - Orientering
Ringstorpsvägen 20
70369 Örebro

Kontakt:
Tel: 019312016
Fax: 019314968
E-post: This is a mailto link

Se all info