Hoppa till sidans innehåll

Viktig info! Närkekvartetten Uppd.

21 APR 2015 16:08
Här finns information angående Närkekvartetten 2015 där Hagaby tillsammans med KFUM arrangerar de två inledande dagarna i Suttarboda 14-15 maj.
  • Uppdaterad: 06 FEB 2017 19:35

Hej alla Hagabyare!

Som ni alla förhoppningsvis vet kommer Hagaby att tillsammans med KFUM arrangera de två första dagarna av Närkekvartetten 14-15 maj. Tävlingarna kommer äga rum i Suttarboda och TC kommer att ligga på ängen söder om friluftsgården.

Inför detta kommer vi ha ett funktionärsmöte i KFUM:s klubbstuga i Karlslund nu på torsdag 23/4. Tyvärr krockar den med Hagabys ungdomsträning och nybörjarkurs, men det vore bra om så många som möjligt har möjligt att komma. Speciellt om ni ännu inte har fått någon uppgift inför tävlingen. Om ni inte har möjlighet att komma på mötet, men gärna vill vara med och hjälpa Hagaby får ni gärna höra av er till mig på This is a mailto link eller 073-8460009 så kan jag hjälpa er att hitta en uppgift.

Alla medlemmar kommer som vanligt att behövas och självklart vill vi ha så många blåvita klubbjackor som möjligt synliga på TC under tävlingsdagarna!

Priser:
Som vanligt kommer det gå åt mycket priser till framförallt ungdomsklasserna. Därför skulle jag vilja be er som har kontakter för att få fram sådana att om möjligt utnyttja dessa.

Deltagande:

Som vanligt kommer våra ungdomar till och med 16 års ålder att få möjlighet att springa även de dagar som Hagaby är med och arrangera. För de som är 17 år och uppåt går det utmärkt att springa en direktbana, förutsatt att det inte finns några luckor i bemanningen. Hör alltså gärna av er till mig om ni är intresserade av att springa, så ska det säkert gå att lösa på ett bra sätt.

Om ni har några frågor eller funderingar, hör gärna av er till mig på This is a mailto link eller 073-8460009.

Vänliga hälsningar Anton Blomgren

Skribent: Anton Blomgren
E-post: This is a mailto link

 

Moelven20151102

CÅLogga

Handelsbanken_farg

Corporate logo med pay off

 

 

Följ vår landslagslöpare
Martin Regborn på
Instagram

 

 

   

Hagaby på FacebookInstagram
Följ oss på
Instagram

Postadress:
Hagaby GoIF Örebro - Orientering
Ringstorpsvägen 20
70369 Örebro

Kontakt:
Tel: 019312016
Fax: 019314968
E-post: This is a mailto link

Se all info