Hoppa till sidans innehåll

Funktionärer till SM-sprinten

23 MAJ 2017 16:44
Eftersom överskottet för hela SM-arrangemanget inklusive publiktävlingarna skall delas lika mellan de fyra arrangörsklubbarna så ska även arbetet fördelas så lika som möjligt.
  • Skapad: 23 MAJ 2017 16:44

För Hagabys räkning innebär det att vi under Sprint-SM den 2-4 juni har åtagit oss att sköta starterna för de två individuella publiktävlingarna. Dessa går dels mellan 16 och 17, fredagen 2 juni och dels mellan 19 och 20 dagen därpå. Fredagens publiktävling genomförs mellan den individuella kvaltävlingaren och Sprintstafettkvalet på Ladugårdsängen med TC på Navets skola. Lördagens tävlingar har TC i Slottsparken med tävlingsområde i centrala Örebro. Vi räknar med ca 2 x 200 startande på de två publiktävlingarna vilket gör dem till en ganska liten version av Milans poängtävlingar. Fem personer klarar enkelt uppgiften. 

Kontakta Arne Nordström This is a mailto link eller Stefan Blomgren This is a mailto link om du har lust och möjlighet att hjälpa till vid starten den ena eller båda dagarna. 

Utöver detta åtagande så har vi lovat Almby IK att hjälpa till så mycket vi kan med kontrollvakter. Det kommer att gå åt flera hundra kontroll- och trafikvakter så alla behövs. Den som vill göra en insats för att hjälpa Almby kontaktar KG Wahlström direkt på This is a mailto link.

/Stefan Blomgren, Ordförande

Skribent: Stefan Bomgren
E-post: Adressen Gömd

 

Moelven20151102

CÅLogga

Handelsbanken_farg

Corporate logo med pay off

 

 

Följ vår landslagslöpare
Martin Regborn på
Instagram

 

 

   

Hagaby på FacebookInstagram
Följ oss på
Instagram

Postadress:
Hagaby GoIF Örebro - Orientering
Ringstorpsvägen 20
70369 Örebro

Kontakt:
Tel: 019312016
Fax: 019314968
E-post: This is a mailto link

Se all info