Hoppa till sidans innehåll

Distriktsmatchen, ungdom

18 JUL 2012 07:28
Välkommen i laget!

Den 7-8 augusti avgörs den traditionella distriktsmatchen mellan Örebro, Värmland, Sörmland och Östergötland. I år arrangeras distriktsmatchen i Sörmland, närmare bestämt i Södertälje.
  • Skapad: 18 JUL 2012 07:28

 

Distriktsmatchen är för 13-16-åringar och består av en stafetttävling och en individuell tävling där de här klasserna finns: D13, D14, D15, D16, H13, H14, H15 och H16. Det går ut på att springa ihop så många poäng som möjligt till sitt distrikt och försöka lägga beslag på vandringspriset

 

 

Efter frukost på onsdagsmorgonen är det dags för stafett. När stafetten är över blir det lunch och sedan åker vi hem till Bergslagen och Närke igen.

Varje distrikt får ställa upp med högst åtta löpare i varje klass. Som mest skulle vi alltså kunna vara 64 löpare från Örebro län. Så många 13-16-åringsorienterare finns det inte i länet, men vi hoppas att det blir ett gäng på ett 30-tal ungdomar som åker till distriktsmatchen.

Alla behövs! Vill du vara en i laget?

Anmäl dig så fort som möjligt, men senast den 23 juli till en ungdomsledare i din klubb eller direkt till Mats Carlsvärd, Almby IK, This is a mailto link som är en av de ledare som kommer att åka med till distriktsmatchen. Andra ledare är Sara Garpenlund, KFUM Örebro, Per-Ola Turesson, OK Tylöskog, och kanske ytterligare en person.

Vid anmälan behöver vi veta

 

Mer info senare.

I månadsskiftet juli/augusti mejlas detaljer om resan ut till de anmälda

SI-nummer, kontaktuppgifter i form av mobiltelefonnummer och e-postadresser samt om du behöver serveras speciell kost.

Buss till Södertälje är beställd. Den kommer att starta från Hallsberg på tisdagsmorgonen den 9 augusti och åka till Örebro och hämta upp ungdomar från resten av länet. Sedan går resan vidare till Södertälje dit vi kommer i tid till den individuella tävlingen som börjar klockan 13.00.

Efter tävlingen åker vi dit vi ska bo och sedan händer det säkert roliga saker under kvällen. Ja, ja … det där bestämmer ni själva! Vi kommer att bo vid Vällinge slott! Det ligger intill sjön Mälaren – så glöm inte att packa ner badkläder

Skribent: Jan Gustafsson

 

Moelven20151102

CÅLogga

Handelsbanken_farg

Corporate logo med pay off

 

 

Följ vår landslagslöpare
Martin Regborn på
Instagram

 

 

Naturpasset

   

Hagaby på FacebookInstagram
Följ oss på
Instagram

Postadress:
Hagaby GoIF Örebro - Orientering
Ringstorpsvägen 20
70369 Örebro

Kontakt:
Tel: 019312016
Fax: 019314968
E-post: This is a mailto link

Se all info