Hoppa till sidans innehåll

SM-Stafett 2014

28 SEP 2014 18:30
"Nu har vi åter satt Hagaby och Örebro på kartan!"
  • Skapad: 28 SEP 2014 18:30

Vi var ett gäng ledare och supportrar som fick en spännande dag utöver det vanliga vid stafett-SM väster om Uppsala.
 
Damseniorerna Elin Winblad, Linnea Holmqvist och Karin Persson belade en 16:e plats och även herrseniorernas förstalag sprang stabila lopp som resulterade i en 20:e plats.
I herrlaget sprang Jakob Wallenhammar, Martin Regborn och Viktor Larsson. Viktor spurtslog välmeriterade Göteborgs Majornas  OK's slutman Johan Runesson strax innan mållinjen. Lagledaren Carina Regborn gladdes åt framgångarna och menade att det till stor del berodde på att löparna hade gjort upp en plan i förväg över sitt lopp och följt den utan att falla ur och börja leta med löpare som missade i skogen.
Undertecknad roade mig med titta på vilka klubbar som har både sitt dam- och herrlag bland de 20 främsta i resultatlistan och konstaterar att vi är en av fyra klubbar; IFK Lidingö, OK Linné, Järla och Hagaby!
Damjuniorerna inledde starkt med Josefin Höög och Eva Gustavsson, men hade p g a sjukdom ingen sistalöpare. Herrseniorernas andralag blev olyckligtvis diskvalificerade på förstasträckan. Att notera är att Andreas Peterson på andrasträckan hade samma tid som killarna i förstalaget.
Bra jobbat allihop såväl löpare som ledare! 
Skribent: Ingrid Persson

 

Moelven20151102

CÅLogga

Handelsbanken_farg

Corporate logo med pay off

 

 

Följ vår landslagslöpare
Martin Regborn på
Instagram

 

 

   

Hagaby på FacebookInstagram
Följ oss på
Instagram

Postadress:
Hagaby GoIF Örebro - Orientering
Ringstorpsvägen 20
70369 Örebro

Kontakt:
Tel: 019312016
Fax: 019314968
E-post: This is a mailto link

Se all info