ULLMAX

9öp eller sälj Ullmax - stöd klubben

Här finns det goda möjligheter att få en bra produkt samtidigt som vi kan få in en mycket god förtjänst till klubben!

Ni som vill sälja Ullmax-artiklar för klubben kan nu använda er av en egen länk som gör det lätt för arbetskamrater och vänner att beställa av dig.

Du samlar då poäng som ger dig bonus för egna inköp hos Ullmax. Om du registrerar dig som säljare åt Hagaby kommer du åt denna länk som du kan skicka i mejl eller använda i sociala medier.

Om ni inte vill vara "säljare"/skaffa en egen länk går det bra att gå in på nedan länk som är för Hagabyare.

Via länken kan du både titta på ULLMAX-sortimentet och beställa. Kataloger finns på klubbstugan, men via länken ser du också äldre sortiment och reaartiklar.

OBS! du måste gå in på DAM – HERR – BARN – REA som står i toppen av sidan för att nå alla artiklar (nedanför är bara en del av sortimentet).

Som vanligt får vi 30% i förtjänst till klubben. Hör av er om ni vill ta med/ titta i "visningsväskan".

Det brukar också fungera bra att endast visa upp katalogen

• Du kan också använda "registrera order via nätet", fylla i en orderlista eller bara skriva ned vad du vill ha. Vi säljer året runt och jag kommer att skicka in beställningarna regelbundet och sedan lämna ut varorna på lämpligt sätt.

• Efter att du fått betalt av din kund sätter du in det totala beloppet du sålt för på Hagaby´s: postgiro nr: 115163-8

Ullmax sortiment består av funktionskläder för hela familjen, underställ, jackor, strumpor, underkläder mm, som passar de flesta och har en optimal fukttransport och håller dig torr - perfekt till träning och aktivitet hela året.

Produktkatalog 2019/2020

Läs mer om produkterna, konceptet och nyheter på Ullmax hemsida.

Vid frågor hör av dig till:
Gunnel Axin
telefon 314668 / 070-3757813

Uppdaterad: 10 FEB 2019 18:22 Skribent: Gunnel Axin

Följ vår landslagslöpare
Martin Regborn på

Naturpasset

Hagaby på Facebook

Följ oss på

och Twitter

Moelven20151102

verisure_logo