ULLMAX

Köp eller sälj Ullmax - stöd klubben

Här finns det goda möjligheter att få en bra produkt samtidigt som vi kan få in en mycket god förtjänst till klubben!

Som medlem i klubben är det mycket enkelt att sälja Ullmax produkter. Du hämtar ev. ut en ”försäljnings-väska" (finns oftast i klädshopen) som innehåller produkter med information och pris på galgar, broschyrer och beställningslistor.

• Ta med väskan där du tycker det är lämpligt, hemma, på arbetsplatsen, kompisar eller hos grannen..... Ta upp beställningar . Efter att ha visat upp produkter och lagt ut broschyrer säljer det sig självt mycket bra. Det brukar också fungera bra att endast visa upp katalogen (finns att ta med sig på klubbstugan).

• Lämna beställningarna till Gunnel Axin. Du kan använda "registrera order via nätet", fylla i en beställningslista eller bara skriva ned vad du vill ha. Vi säljer året runt och jag kommer att skicka in beställningarna regelbundet och sedan lämna ut varorna på lämpligt sätt.

• Lämna ut produkterna till dina kunder och ta betalt för dessa. Du får Ullmax-  påsar att packa i.

• Till sist sätter du in det totala beloppet du sålt för på Hagaby´s: postgiro nr: 115163-8

Ca 30% av utpriset går direkt tillbaka till föreningen i förtjänst. Det finns alltså goda möjligheter att dra in rejält med pengar till klubben om tillräckligt många hjälper till.

Ullmax sortiment består funktionskläder för hela familjen, underställ, jackor, strumpor, underkläder mm, som passar de flesta och har en optimal fukttransport och håller dig torr - perfekt till träning och aktivitet hela året.

Produktkatalog 2017-2018

Läs mer om produkterna, konceptet och nyheter på Ullmax hemsida.

Vid frågor hör av dig till:
Gunnel Axin
telefon 314668 / 070-3757813

Uppdaterad: 2017-09-06 20:52
Skribent: Gunnel Axin

Naturpasset

SM 2017

SM2017

Hagaby på Facebook

Följ oss på

och Twitter

Moelven20151102