Om Hemsidan

Anmälan till tävlingar

Anmälan sker på Eventor.

Instruktion hur du kommer igång med inloggning och Eventor!

Instruktion hur anmälan går till!

Du använder dig av samma inloggningsuppgifter som för idrott online.

Klubbinloggningen fungerar ej längre och de som inte har personliginloggning följer instruktionerna för att skaffa det. De som anmäler andra får söka högre behörighet då detta krävs, normalt går det att anmäla andra med sin personliga inloggning utan högre behörighet!

Ingen inloggning

Har du inte inloggingsuppgifter kontaktar du webmaster så kommer inloggningsuppgifter via mail från RF. Bifoga komplett personnummer så finns möjlighet att lägga till om du saknas i registret av någon anledning.

Glömt lösenord

Ett glömt lösenord återfås genom att använda funktionen glömt lösenord eller kontakta RF genom helpdesk. Sådana mail till webmaster kommer fortsättningsvis att ignoreras.

Högre behörighet

Om du av någon anledning behöver högre behörighet på eventor eller idrott online kontakta webmaster och ange vilken beörighet som krävs och varför du behöver den behörigheten.

Använda din behörighet

Behörighet högre än normalt ska användas på det sätt som angetts som anledning. Behörighet skall ej heller användas för att ändra hemsida eller eventor på ett sådant sätt att användandet för andra medlemar försvåras eller omöjliggörs. Har man av misstag gjort något som är felaktigt måste man omedelbart meddela webmaster för att inte riskera förlorad behörighet, förutsatt att man inte kan lösa det själv.

Misskött behörighet

Mail kommer att skickas en gång om en behörighet inte sköts på ett sätt som kan förväntas. Om mailet inte besvars alternativt problem kvarstår kommer behörigheten att tas bort på obestämd framtid.

Om du har frågor eller funderinga efter att ha läst instruktionsfilerna ovan kan du kontakta Lars-Göran på webmaster.

Uppdaterad: 2016-06-01 15:59
Skribent: Lars-Göran Karlsson

Naturpasset

Hagaby på Facebook